Stock Opening Time

06:00 - 17:30

Email Us

otec@otec.cz

Call Us Anytime

+420 235 001 500
SIGN IN

Stále držíme aktivní servis navzdory veškerým omezením

27. dubna 2020 18:59

placeholder

Od roku 1997, kdy společnost O.T.E.C. CR vstoupila aktivně na český trh, jsme nemuseli čelit tak těžké situaci, jaká nyní panuje kvůli COVID-19. Problémy, které v některých segmentech úplně přerušily výrobu a značně zúžily prodejní možnosti firem, se odrážejí na kvantitě přeprav a velmi snižují volné přepravní kapacity, což pociťujeme především v rámci silničních přeprav. Vždycky jsme si zakládali na individuálním přístupu ke klientům a v této době se to projevuje nejsilněji. I přes veškerá omezení, kterým čelíme především v ostatních evropských zemích, je naší povinností hledat se zahraničními partnery co nejlepší řešení pro zajištění přeprav a nabízení těchto možností našim zákazníkům. 

Na mezinárodním poli držíme naše sběrné linky se všemi destinacemi, které obsluhujeme po celý rok, případná omezení pro svozy nebo rozvozy zásilek jsou určována legislativně ze strany lokálních vlád. Tuzemský servis je zajišťován na denní bázi s tím, že se vždy se zákazníkem domlouvá předem, kdy je pro něj nevhodnější doručení nebo vyzvednutí zásilky, abychom respektovali případná interní omezení ze strany klientů. Servis skladové logistiky byl z pohledu bezpečnosti upraven tak, aby byli chráněni jak naši zaměstnanci, tak řidiči a zákazníci, kteří si u nás zboží osobně vyzvedávají. Jinak servis funguje naplno a výdeje zásilek běží dle objednávek zákazníků. Letecké a námořní oddělení běží v souladu s aktuálními volnými přepravními kapacitami na trhu, které jsou momentálně nejvíce limitované u leteckých přeprav, kde došlo k rušení značné části letů a tím ke snížení přepravních možností i pro obchodní zboží. Celní servis jsme museli pouze upravit tak, abychom respektovali fungování celních úřadů, kde také došlo k omezení provozní doby.

Všechny tyto informace se snažíme zákazníkům předávat co nejrychleji, abychom nezpomalovali jejich fungování v této době. Aktuální informace o případných omezeních, které budou ovlivňovat náš servis, budeme zveřejňovat na našich webových stránkách: www.otec.cz Link na článek logisticnews: https://www.logisticnews.eu/logistic-news/o-t-e-c-cr-s-durazem-na-informovanost-zakazniku